На пільги та субсидії наступного року в Україні передбачили понад 47 мільярдів гривень

2005 0
Натомість цього року у бюджет закладали 55 мільярдів.
Фото: persha.kr.ua

Фото: persha.kr.ua

У проєкті бюджету на 2020 рік заклали 47 628,6 мільярдів гривень на виплату пільг та субсидій. Про це повідомила міністерка соціальної політики України Юлія Соколовська на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Якщо порівнювати із цифрами, включеними у бюджет на цей рік (55,1 млрд грн), то закладені 47,6 млрд грн – справді менше. Але це скорочення спричинено виключно економічними факторами: за рахунок індексації пенсій, збільшення рівнів мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму доходи українців зросли. Відповідно, зменшився і розмір субсидій, які держава виплачувала громадянам», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Скільки часу триває призначення субсидії і куди скаржитися на затягування роз’яснень мінсоцполітики

За словами Юлії Соколовської, цієї суми вистачить для задоволення потреб усіх категорій населення, які потребуватимуть державної допомоги з оплатою комунальних послуг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!