На пішохідних переходах у Львові з’явились написи «подивись ліворуч»

2947 0
Активісти кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів – безпечне місто» намалювали на пішохідних переходах написи, які будуть спонукати пішоходів бути уважнішими на проїжджій частині. Трафарети закликають: «Подивись ліворуч», нагадуючи, з чого треба починати переходити дорогу.
Фото організаторів

Фото організаторів

«Цей захід спрямований на формування культури дорожнього руху, адже наша мета – зменшити кількість ДТП, особливо за участю дітей та пішоходів. Цей досвід ми перейняли у колег з-за кордону. Аналогічні малюнки «look left» є на пішохідних переходах у Великобританії», – розповіла керівник кампанії з безпеки дорожнього руху Олександра Паняк.

З її слів, активісти нанесли два види написів: для дорослих і для дітей.

«Для дітей – поблизу дитячих майданчиків і шкіл. Ці надписи більш позитивні, зі смайликами. На усіх інших переходах – звичайні надписи зі стрілочками», – сказала Олександра Паняк.

Малюнки з'явилися на Сихові (вул. Зубрівська, вул. Довженка, вул. Чукаріна, проспект Червоної Калини), а також на вул. Стрийській, Княгині Ольги і на вул. Симоненка.

Фото організаторів

Довідка: «Львів – безпечне місто» - кампанія з безпеки дорожнього руху, метою якої є підвищити безпеку на дорогах міста. Кампанія реалізовується об’єднанням «Самопоміч» за підтримки управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Сайт: www.safe-city.com.ua

Соціальні мережі: www.facebook.com/lvivbezpechnemisto.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!