На півмарафоні у Львові помер 23-річний хлопець

23930 0
Хлопець не добіг 200 метрів.

У Львові на півмарафоні «Молокія Львівський півмарафон 2021» 23-річний хлопець не добіг 200 метрів. Медики констатували смерть. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 

«Велика біда на півмарафоні.Хлопець, 23 роки, не добіг 200 метрів. Медики щойно констатували смерть», – повідомив міський голова Львова. 

Як зазначили організатори під час брифінгу, хлопець втратив свідомість на 21 кілометрі. 

«Вперше за 6 років проведення Львівського півмарафону у нас, на жаль, трапився нещасний випадок. Один учасник, якому було 23 роки, втратив свідомість на 21 кілометрі, фактично за 200 метрів до фінішу», – повідомив генеральний директор RunUkraine Дмитро Черніцький. 

Читайте також: Реанімувати не вдалося. З'явилися деталі обставин смерті хлопця на півмарафоні у Львові 

Маршрут півмарафону побудований так, щоб кожен учасник був у радіусі одного кілометра до швидкої, щоб можна було швидко надати допомогу, зазначає Дмитро Черніцький.

Нагадаємо, що у Львові цього року проходить такий шостий півмарафон. На марафоні є три дистанції – 4.2 км, 10 км, 21 км, і вони залежать від рівня підготовки. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!