На пл. Святого Юра у Львові кладуть асфальт: коли поїде тролейбус?

3145 0
Сьогодні, 24 грудня, ремонтники приступають до влаштування дорожньої основи на площі Святого Юра. Про це інформує прес-служба ЛМР. Завершити роботи планують до кінця цього року.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, сьогодні заплановано розпочати роботи з влаштування дорожньої основи на площі Святого Юра. Роботи планують закінчити до кінця цього року.

Читайте також: Як виглядатиме площа Святого Юра у Львові. Оновлений проект

«Маємо надію, що погода дозволить нам все закінчити ще в цьому році. Уже перенесли газові мережі, закінчили роботи по дощовій каналізації, перенесені комунікації Львівської політехніки. Сьогодні приступаємо до дорожньої основи. Думаю, що до кінця року дорогу зробимо. Єдине питання, яке стоїть зараз, – це опори для контактної мережі. Плануємо, що до свят громадський транспорт вже поїде по цій новій дорозі», – сказав Олег Береза. 

Нагадаємо, на початку грудня Львівська міська рада підписала мирову угоду з активістами громадської ініціативи «Врятуй сквер Св. Юра» щодо реконструкції площі. Відтак, тут відновлюють роботи, аби у якнайкоротші терміни запустити тролейбус для мешканців Львова. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!