На площі Двірцевій у Львові встановили делінеатори

3279 0
Наразі обмежувачі встановили на 2 місяці.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На під’їзді до Залізничного вокзалу з вул. Чернівецької, встановили тимчасові делінеатори, щоб унеможливити паркування транспорту на проїзній частині. Наразі обмежувачі встановили на 2 місяці. 

Джерело: Львівська міська рада

«Попри відповідні дорожні знаки, водії постійно паркуються в правій смузі, створюючи перешкоди для руху транспорту. Довжина ділянки з розподільчими стовпчиками – орієнтовно 50 м. Наразі обмежувачі – тимчасові. Та якщо вони допоможуть припинити незаконне паркування на цій локації, то їх встановлять на постійній основі», – зазначив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

Читайте також: На вулиці Івана Франка поновили делініатори. Як змінився рух

За його словами, делінеатори унеможливлюють таке паркування, оскільки більше немає можливості об’їхати припарковані авто іншою смугою. 

«Таким чином ми стимулюємо водіїв не зупинятися в місці, де це й так заборонено правилами дорожнього руху. Натомість вони можуть користуватися створеними на пл. Двірцевій місцями посадки-висадки пасажирів та автостоянкою»,  – пояснив він. 

Читайте також: На вулиці Федьковича у Львові встановили делінеатори

Нагадаємо, з 3 лютого, і до 15 березня 2023 року буде перекрито рух транспорту на вул. Поетичній, від будинку №7 до вул. Бігової. Водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги.

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!