На площі Двірцевій встановили гнучкі делініатори

4122 1
Делініатори встановила підрядна компанія «Онур Конструкціон».
Фото: Андрій Білий

Фото: Андрій Білий

На тимчасовій смузі для авто та автобусів, яку облаштували на час реконструкції площі Двірцевої у Львові, встановили гнучкі делініатори. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Читайте також: На частині вулиці Свєнціцького встановлять бетонні делініатори

Делініатори мають унеможливити паркування на одній зі смуг, аби транспорт міг їздити по обох. Дорогу частково розширили за рахунок скверу лише на час ремонту площі.

Як уточнив Андрій Білий, делініатори встановила підрядна компанія «Онур Конструкціон», яка й займається реконструкцією Двірцевої.

Читайте також: Як львів'яни добираються на вокзал після закриття Двірцевої. Відео

Додамо, що у квітні міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила встановити гумові стовпці на частині вулиці Богдана Хмельницького та на площі Франка, аби пришвидшити рух трамваїв та уникнути простоїв. Гнучкі делініатори активно встановлюють на проблемних вулицях Києва, аби унеможливити незаконне паркування. Як ідеться на сайтах, що продають такі стовпчики, один делініатор коштує в межах 600 грн.

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. На площі замінили колектор та частково проклали мощення. Другий етап реконструкції розпочали 22 березня: закрили автостанцію та перенесли її за двома локаціями. З 26 березня для проїзду закрили праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організували реверсний рух. У травні на площу перестали курсувати трамваї, відновити рух яких обіцяють у листопаді. Вартість робіт становить 165,5 млн гривень без урахування підземного паркінгу, який побудують за кошти інвестора під сквером.


Читайте також:
3 Липня, 2019 17:14
1 Ще в КВІТНІ затвердили, але досі не встановили!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!