Між трамвайними коліями на площі Франка у Львові встановили гнучкі делініатори

4146 0
Стовпці мають прискорити рух трамваїв і автобусів.

На вулиці Франка у Львові встановили гнучкі делініатори між трамвайними коліями. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

За словами керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, стовпці мають запобігти блокування руху на перехресті, які відбуваються через порушення правил дорожнього руху, та прискорити рух трамваїв і автобусів. Згодом делініатори встановлять з усіх сторін площі.

Читайте також: Коли у Львові встановлять делініатори на площі Осмомисла

Додамо, що у квітні міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила встановити гумові стовпці на частині вулиці Богдана Хмельницького та на площі Франка, аби пришвидшити рух трамваїв та уникнути простоїв. Гнучкі делініатори активно встановлюють на проблемних вулицях Києва, аби унеможливити незаконне паркування. Як ідеться на сайтах, що продають такі стовпчики, один делініатор коштує в межах 600 грн.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!