Власник ОККО збудує готель із підземним паркінгом на площі Міцкевича. Візуалізація

10406 2
Забудовник планує найближчим часом почати будівництво і вже отримав відповідні дозволи від ЮНЕСКО та міністерства культури.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

У Львові на площі Міцкевича, 9 збудують шестиповерховий готель із підземним паркінгом на 16 машиномісць. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 21 грудня.

Забудовник ТзОВ «Центр розвитку нерухомості» планує найближчим часом почати будівництво і вже отримав відповідні дозволи від ЮНЕСКО та міністерства культури, оскільки площа забудови належить до історичного ареалу міста.

Висота будівель не має перевищувати 22 м, а площа забудови – 100%, тобто у межах попередньої історичної споруди, яку знесли. 

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Центр розвитку нерухомості» належить Віталієві Антонову, якому також належить ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (заправки «ОККО») та ПАТ «Концерн Хлібпром». Серед засновників цих компаній – кіпрська компанія «Сарубас Лімітед» та Babila Trading Limited.

Довідка

Триповерховий будинок №8 на площі Міцкевича збудував у 1839 році архітектор Вільгельм Шмідт для Венцеля Гудеца. У ХХ столітті тут відомої фабрики садового інвентарю братів Дітмарів Gebrьder Ditmar. Прізвище Дітмара пов’язане з відкриттям камфіну у одній із найбільших галицьких аптек — аптеці «Під Золотою Зіркою». 

У 1990-х роках сусідній будинок №10, який називали «вивихнутим», згорів, а будинок №9 почав руйнуватися через просідання ґрунтів. За іншою версією представники Спілки художників підрубали несучі мури у підвалах, створивши там майстерні, через що і завалилася сходова клітка». У 1997 році будинок демонтували, а територіця до цього часу заросла чагарниками.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
21 Грудня, 2018 14:59
Ед Сихів, ідеальне місце для такого проекту, трошки освіжить район забудовнику пальним будинками. 16 паркомісць? Ви серйозно?
Що до архітектури, готелю, однак питання: гавіщо туристам приїхзджати до Львова? Адже ви для них будуєте готель, чи для тих котрі поїздом через це місто, яке стає дякуючи таким проектам, звичайним спальними районом для працівників фабрик та заправок?
21 Грудня, 2018 13:11
пасажир ну такоє....
вписується вроді , цікаве рішення з вхідною зоною ...
але можна було щось цікавіше зробити....
там місце гарне, а будинок проектують звичний ( про фасад мова) , нема в ньому "іскри"
добре що хоть не під "старину" .....
можна б було щось актуальніше , таке враження що проект вже зроблений був років 5-6 тому і тільки зараз витягнули на світ божий його ....
пане замовник внесіть коррективи в фасад , зробіть красоту !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!