Політична реклама

На площі Різні у Львові влаштували несанкціоновану зупинку

3613 0
Мешканці житлових будинків, прилеглих до площі Різні у Львові, скаржаться на неправомірне паркування на цій території великогабаратних автобусів ЛК АТП №1.

Про це у запиті до мера Львова та начальника відділу ДАІ Львівського міського управління ГУ МВСУ у Львівській області повідомив депутат Іван Гринда.

Зі слів депутата, з відповідними скаргами до нього звернулись мешканці, які стверджують, що на значній території площі Різні водії автобусів самовільно облаштували паркувальне місце, грубо порушуючи при цьому Правила паркування транспортних засобів та Правила дорожнього руху.

«На зазначеній ділянці вулиці знаходиться пішохідний перехід, як наслідок, блокування великогабаритними автобусами огляду ділянки цього переходу для пішоходів та водіїв транспортних засобів щоденно створює загрозу для життя та здоров’я мешканців міста», – зазначив Гринда.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!