На площі Ринок футбольні фанати знову влаштовували бійку. Відео

4906 0
Сьогодні на «Арені Львів» відбудеться матч між клубами «Олександрія» (Україна) – «Сент-Етьєн» (Франція).
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

На площі Ринок поблизу Театру пива «Правда» зібралися молодики та влаштували бійку. Відповідне відео на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала керівниця пресслужби ЛМР Христина Процак.

Як повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv, на площу Ринок приїхали чотири автобуси, аби відвезти фанатів на стадіон. Водночас поліцейські обступили площу та сам заклад.

За її словами, ще вранці міська рада скерувала до Поліції Львівської області листи з проханням забезпечити охорону правопорядку під час футбольного матчу Ліги Європи, який сьогодні відбудеться на «Арені Львів» між футбольними клубами «Олександрія» (Україна) – «Сент-Етьєн» (Франція).

Додамо, що вчора пізно ввечері на площі Ринок також сталася масова бійка між українськими та іноземними фанатами. Під час сутичок постраждали двоє поліцейських та авто правоохоронців.

Інформація доповнюється


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!