На площі Ринок почали монтувати різдвяну шопку

1171 0
Шопку відкриють 24 грудня о 18:00.
фото: лмр

фото: лмр

На площі Ринок перед входом в міську раду сьогодні, 21 грудня, почали монтувати авторську інтерактивну різдвяну шопку. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Сценка шопки складається із п’яти двометрових фігур, вирізьблених із тополі, які розмальовували діти зі Львова. А вже у вівторок її урочисто відкриють за участі львівського муніципального хору «Гомін» та театру «Слово і голос».

Читайте також: Різдво у Львові. Добірка різдвяних концертів у Львівській національній філармонії

Як розповіла арт-директорка компанії «Львівські ярмарки» Ольга Гренюх, інсталяція з фігурами біблійних персонажів, де зображена сцена народження Ісуса Христа, – одна із найпопулярніших різдвяних традицій у Європі. Авторську інтерактивну шопку, яку зробив торік скульптор Антон Лубій, у встановлять навпроти ратуші. Усі охочі зможуть зайти всередину, роздивитись чи зробити фото.

Шопку відкриють 24 грудня о 18:00. Вона стоятиме на площі Ринок до Водохреща.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!