Політична реклама

На площі Ринок у Львові електронне табло показує час приїзду трамвая

1325 0
На площі Ринок Львівелектротранс встановив електронне табло, яке показує час до призду трамвая.

Такий монітор вже третій у Львові. Такі ж монітори є на перехресті вул. Франка - вул. Саксаганського та у терміналі оплати квитків на вулиці Сахарова.

Система GPS отримує інформацію з трекера, що встановлений у трамваях. Після цього програма рахує відстань до зупинки та середню швидкість трамвая. Відтак на табло висвічується час, який залишився до приїзду електротранспорту.

Через затори, можливі й помилки: якщо за дві хвили до прибуття трамвай застряг у заторі,  то на табло й далі світитиметься "2 хв". Якщо трамвай зламався, то набло він світитиметься червоним, а за умови сходу з маршруту - програма його викреслить.

Цього тижня встановлять ще одне табло.

Планують також облаштувати такий монітор біля Церкви святого Юра, на тролейбусній зупинці.

Проте встановлене табло має сильні відблиски і пасажири, що чекають на трамвай, повинні добре вглядатися, аби розпізнати написи на табло. В Електротрансі знають про цю проблему і швидше за все заклеять монітори матовою плівкою.

Джерело: Варіанти


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!