На площі Ринок у Львові святкували поливаний понеділок. Фото, відео

4975 0
Аби зберегти традиції другого дня Великодня і водночас не перетворити цих звичаїв на безлад, усіх прихильників водяних забав цього «Поливаного понеділка» запросили на центральну площу міста Львова.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Аби зберегти традиції другого дня Великодня і водночас не перетворити цих звичаїв на безлад, усіх прихильників водяних забав цього «Поливаного понеділка» запросили на центральну площу міста Львова. Перед входом у міську раду з 12:00 до 15:00 год. тривають веселі обливання водою. Як зазначили організатори, цього року участь в заході взяла рекордна кількість осіб. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Такий захід у Львові влаштували уже п'ятий рік поспіль. Для того, щоб все відбувалося культурно та весело, за порядком стежать працівники правоохоронних органів та «Муніципальна дружина». Традиційно для поливання встановлені спеціальні резервуари, які подають воду.

Фото прес-служби ЛМР та Євгенія Кравса


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!