Політична реклама

На площі Ринок у Львові відновлять історичну браму

1542 0
З 12 до 17 травня, в рамках проекту GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», відбуватиметься черговий практичний семінар, під час якого львівські столяри та реставратори відновлюватимуть історичну браму на площі Ринок, 8.

Минулого року за участю проекту GIZ на цьому об’єкті було відреставровано білокам’яний портал, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Завдяки семінару планують повністю відновити весь комплекс брами й порталу і надати можливість львівським майстрам та фірмам підвищити свою кваліфікацію, в галузі бережної та пам’яткоохоронної реставрації.

Практичний семінар проходить під керівництвом експерта GIZ Крістофа Юнґганса і супроводжується управлінням охорони історичного середовища ЛМР. Завдяки цьому забезпечується отримання всіх необхідних для роботи дозволів, а також прийняття зважених рішень щодо використання фарб та застосування технологій.

Після успішного завершення робіт кожен учасник семінару отримає сертифікат про участь у ньому.

Також, як інформувало tvoemisto.tv, у Львові закінчують реставрацію дерев'яного еркеру, що знаходиться у проїзді Крива Липа.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!