Політична реклама

На площі Ринок у Львові зріжуть дерева

1727 0
У Львові на площі Ринок розпочнуть зрізати аварійні дерева.Про це розповів в.о. начальника управління екології та благоустрою ЛМР Андрій Галушка, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Роботи зі зрізання та викорчовування аварійних дерев на пл. Ринок триватимуть тиждень. Плануємо розпочати їх орієнтовно через тиждень-два», - зазначив Андрій Галушка.

Нагадаємо, на площі Ринок зріжуть рядову посадку каштанів біля входув Ратушу та аварійну липу.

Під час раніше проведеного круглого столу представники ботанічного саду, громадських організацій, проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» GIZ, ЛКП «Зелений Львів» та мас-медіа погодилисьз тим, що хворі та аварійні дерева на площі Ринок потрібно зрізати.

Як повідомляють в управлінні екології та благоустрою, з часом їх замінятьна нові,весною або ж восени наступного року, адже висадка потребує оновлення ґрунту та підготовки ям, які, найімовірніше, вже заражені від хворих дерев.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!