На площі Ринок відкрили виставку «Євромайдан у Львові. Початок». Фото

1423 0
Експозиція триватиме до кінця листопада.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

У Львові на площі Ринок сьогодні, 20 листопада, відкрили фотовиставку «Євромайдан у Львові. Початок», щоб нагадати львів'янам про події 7 років тому.

Читайте також: Як Львів відзначатиме День Революції Гідності. Програма

На світлинах зображені мирні акції протесту, які відбувалися у листопаді-грудні 2013 рок. Виставку підготував Музей Гідності, а фотографії надали ГС «Студентське братство», Юрко Мориквас і Тарас Гринчишин.

Експозиція триватиме до кінця листопада.

Нагадаємо, що у Львові до 7-мої річниці Революції Гідності завтра, 21 листопада, проведуть мистецьку акцію «Розмова біля вогню та барикади» та Марш Гідності. 

Мистецька акція розпочнеться о 14.30 год із перегляду коротких відео про Революцію Гідності. Об 15.00 год на Меморіалі військовослужбовці 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного спільно з дітьми Героїв Небесної Сотні урочисто піднімуть національний стяг. Опісля відбудеться спільна молитва за Героїв Небесної Сотні.

О 15.30 год студенти запалять лампадки, зачитуватимуть вірші, також пролунають музичні композиції у виконанні муніципального хору «Гомін». Мистецька подія триватиме півтори години.

Крім того, Студентське братство та Комітет Майдану Львівщини організовують Марш Гідності. Він почнеться о 17.00 год біля памятника Степану Бандері і завершиться 18.30 год біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

Фото Христини Гоголь

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!