На площі Ринок закінчують ремонт туалетів. Коли відкриють вбиральні

1643 0
Закінчити ремонт чоловічої та жіночої вбиральні на площі Ринок мають до 31 серпня 2021 року.
Фото: Вікторії Савіцької

Фото: Вікторії Савіцької

У Львові ремонтують вбиральні на площі Ринок, що у приміщенні Львівської міської ради. Відкрити їх планують наприкінці літа. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповіла в.о. директора ЛКП «Ратуша сервіс» Ірина Тихоліз.  

Читайте також: «Пустіть в туалет!» Як це, коли у Львові не працюють громадські вбиральні

«За договором підрядник має зробити жіночу і чоловічу вбиральню. У жіночій вбиральні облаштують кімнату матері і дитини. Кабінки для людей з обмеженими можливостями будуть і у жіночій і в чоловічій вбиральні. У кімнату матері і дитини буде зручно зайти і чоловіку, не доведеться заходити у жіночий туалет», – каже Ірина Тихоліз. 

Туалети будуть платні, втім вартість послуг ще невідома, каже Ірина Тихоліз.

Роботи виконує підрядник - ТОВ Галич-БК. Вартість відповідно до договору 1 мільйон 76 тисяч 202 гривні. Закінчити ремонт мають до 31 серпня 2021 року. 

Додамо, що у Львові планують встановити автоматизовану модульну вбиральню. Вона стоятиме на проспекті Свободи, поблизу підземних туалетів. Коштують такі близько 4 мільйонів гривень. 

Читайте також: Після публікації Тvoemisto.tv міського голову Львова закликали відкрити вбиральні у центрі міста

Нагадаємо, що у центрі Львова не працюють туалети, більшість громадських вбиралень, які були колись у місті, сьогодні зачинені. Після публікації Тvoemisto.tv тексту про проблеми із вбиральнями у центрі Львова до міського голови звернулась депутатка районної ради Наталія Колодій і закликала мерію відкрити і облаштувати громадські вбиральні у центральній частині міста. Детальніше про проблему читайте у матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!