Політична реклама

На площі святого Теодора хочуть розмалювати стіни

1977 0
На площі св. Теодора планують облаштувати громадський простір. Майданчик поблизу медіатеки – сучасного громадського центру, хочуть впорядкувати: встановити лавочки і столи для настільного тенісу, висадити декоративні дерева, а стіни будинків планують прикрасити графіті.

Куратор «Першої львівської медіатеки» Софія Оліферчук розповіла, що автор проекту – Taras Arm з «Kickit Art Studio».

«Перш за все, було питання облагородження стін на цьому майданчику. Все решта – в перспективі», – сказала вона, пише ZAXID.NET.

Фото: FB/Перша львівська медіатека, google.maps 

За її словами, це – лише ескіз. У п’ятницю, 30 травня, о 18:00 запланована зустріч із мешканцями площі святого Теодора, а вже після цього з'явиться детальніша інформація.

Нагадаємо, що «Першу львівську медіатеку» на базі Центральної бібліотеки для дорослих ім. Лесі Українки, що на вул. Мулярській, планують відкрити вже у липні. Зараз завершують ремонт. З міського бюджету на це виділили понад 250 тис. грн.

Фото: FB/Перша львівська медіатека

Софія Оліферчук розповіла, що зараз шукають спонсорів для закупівлі меблів для медіатеки.

Створювати медіатеку у Львові почали ще у 2012 році. Проект реалізовується у рамках програми GIZ.

Довідка:

Медіатека – це сучасно обладнаний громадський центр нового типу з використанням різноманітних ресурсів: інтернет, CD та DVD-диски, е-книги, е-бази даних. Основна її особливість – мультифункціональність: можливість навчатись самостійно чи в групі, вивчення іноземних мов за сучасними інтерактивними методиками, освоєння нових комп’ютерних програм і технологій, створення власної музики, кінопокази і обговорення фільмів, дискусії, курси та гуртки для людей різного віку. І найважливіше – все це безкоштовно або за дуже символічну ціну.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!