Політична реклама

На початку жовтня на вулицях Львова показуватимуть театральні вистави

1163 0
Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев на вулиці-2013», на якому презентуватимуть свої вистави 10 театрів з різних країн світу, відбуватиметься з 3 по 6 жовтня.

У програмі фестивалю львів’яни та гості міста зможуть побачити вистави вуличних театрів з Чехії, Польщі, Білорусі, Литви, Португалії, України, які показуватимуть на площах та вулицях Львова, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Не обійдеться і без традиційної карнавальної ходи, яка відбудеться 5 жовтня о 17.15 за участю театрів України, Польщі, Чехії, Португалії, Росії, Литви, Білорусі.

Глядачів чекає також вистава вуличного театру з Польщі Biuro Podróży. Вистава «Carmen Funebre» привертає увагу і досвідчених глядачів, і перехожих. Ходулі, вогонь, світло, музика викликають захоплення.

Вже не вперше здивує львів’ян та гостей міста Teatr Novogo Fronta з Чехії, який 2 роки тому отримав гран-прі на Единбурзькому театральному фестивалі FRINGE. На цьогорічному фестивалі «Золотий лев» театр представить прем’єрну виставу «Causa Fatalis».

Особлива програма чекає і на наймолодших глядачів. Веселий клоун Enano з Португалії, якого вже встигли полюбити глядачі, буде розважати дітей 4 та 5 жовтня. Також на пл. Ринок працюватимуть ігрові атракціони для батьків та дітей від клоунів Краківського театру ВАГАБУНДА.

Євпаторія представлятиме на фестивалі два колективи: культурно-розважальний проект Gefest show, що включає в себе найбільш популярні та шокуючі види перформенсів, та театр вогню «Вольфрам», який виконає запаморочливі трюки на ходулях з вогнем емоцій.

Львівський академічний театр «Воскресіння» представлятиме на фестивалі вуличну виставу «Бал Генія». Ідеєю для створення вистави стала творчість видатного галицького скульптора Івана Пінзеля, представника пізнього бароко і рококо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!