Політична реклама

На початку жовтня пройде 12-й Бізнес-конгрес підприємців «Призма 24»

1232 1
Для участі в Конгресі у Львові запрошені представники малого та середнього бізнесу – власники та керівники підприємств. Конгрес проходитиме у конференц-залі Українського Католицького Університету (вул. Свєнціцького, 17) із 9:00 до 18:00.

Планується, що в Конгресі візьмуть участь більше 200 підприємців та топ-менеджерів Західної України. Учасники Конгресу матимуть можливість взяти участь у майстер-класах, круглих столах, а також обговорити у неформальній обстановці важливі питання сфери бізнесу.

Спікерами заходу стануть Андрій Кривонос (Голова Директорату Української Асоціації франчайзингу, Київ), Оксана Журавель (Директор з маркетингу порталу товарів та послуг Prom.ua, Київ), Тетяна Березенська, (юрист адвокатської компанії Arzinger), Олексій Яновський (власник компанії «Західна Консалтингова Група», Львів).

Вартість участі: при сплаті до  15 вересня — 350 грн., при сплаті з 16 вересня по 6 жовтня — 550 грн.

У вартість участі входить  комплексний обід.

Детальнішу інформацію про події та програму можна на Інтернет-сторінці когнресу.


Читайте також:
12 Вересня, 2012 12:48
Дмитро Чудова новина, минулого року був у Києві. Дуже сподобалось!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!