На Подолі в Києві відкрили Консультаційний центр для переселенців

1100 0
Він працюватиме щовівторка з 10:00 до 16:00.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві у приміщенні Будинку дитячої творчості Подільського району запрацював Консультаційний центр для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляють у Контактному центрі 1551.  

«У центрі переселенці можуть отримати консультації із соціальних питань, питань пенсійного забезпечення та працевлаштування, правову допомогу, а також скористатися послугами психолога. Крім того, надаватиме консультації представник секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини», − пояснюють там. 

Читайте також: У Києві на вулиці Софіївській тимчасово змінили рух низки тролейбусів

Центр знаходиться у приміщенні Будинку дитячої творчості Подільського району за адресою: Контрактова площа, 12.

Він працюватиме щовівторка з 10:00 до 16:00.

Нагадаємо, Київська обласна військова адміністрація оголошує архітектурний бліц-конкурс «Відбудуємо приватні будинки мешканців Київщини разом». Мета конкурсу – створення умов для забезпечення оселями тих сімей, чиї домівки були зруйновані внаслідок російських обстрілів і ракетних ударів. До участі запрошуються: архітектори, архітектурні бюро та майстерні, проектні організації, будівельні і підрядні організації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!