Політична реклама

На поїзд Київ - Львів відтепер можна сідати з електронним квитком

1622 0
Пасажировi, який придбав електронний квиток на сайтi Укрзалiзницi, не треба йти до каси, щоб обмiняти документ на квиток. До вагона пасажира пропустять iз самостiйно роздрукованим електронним квитком.

"Ця новацiя дiє на трьох десятках поїздiв, що курсують Україною, - повiдомила Юлiя Грабова, працiвник прес-центру ДТГО "Львiвська залiзниця". - А вiд вiвторка посадку з електронним квитком запроваджено в потяги №91/92 Київ - Львiв - Київ.

Тi, хто купив квиток до 29 жовтня, ще повиннi обмiняти його в залiзничнiй касi, а пiсля цiєї дати - можна смiливо йти до потяга з електронним квитком i паспортом. У провiдникiв є спецiальнi зчитувачi кодiв, тож пасажир без проблем займе своє мiсце".

До слова, ранiше таку новацiю впровадили на потягах Львiв - Київ, Дарниця категорiї "Iнтерсiтi+". А тепер сiдати в поїзд з електронним квитком можуть i пасажири нiчного потяга до столицi. Йдеться про квитки, купленi через офiцiйну онлайн-систему Укрзалiзницi booking.uz.gov.ua. Продаж квиткiв онлайн припиняється за годину до вiдправлення потяга.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!