Політична реклама

На поїзди категорії Інтерсіті діють нові знижки

2297 0
За 45-44 доби до дати відправлення поїзда квитки у вагони 1-го класу поїздів категорії ІНТЕРСІТІ+ пасажири зможуть придбати дешевше, ніж, у інші дні із наближенням до дати відправлення.

Як інформує прес-центр Укрзалізниці, для отримання знижки, змінилися терміни придбання проїзних документів:

  •  за 45-44 доби до дати відправлення поїзда – коефіцієнт індексації 0,85 від вартості плацкарти, тобто зниження вартості на 15%;
  •  за 43-30 діб до дати відправлення – коефіцієнт індексації 0,9 від вартості плацкарти, тобто зниження вартості на 10%;
  •  за 29-15 діб до дати відправлення коефіцієнт індексації 1,0 від вартості плацкарти, тобто вартість квитка залишається без змін.
  •  за 14-5 діб до дати відправлення – коефіцієнт індексації 1,05 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 5 %;
  •  за 4-3 доби до дати відправлення – коефіцієнт індексації 1,10 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 10 %;
  •  за 2-1 добу до дати відправлення – коефіцієнт індексації 1,15 від вартості плацкарти, тобто підвищення вартості квитка на 15 %.

Крім того, при купівлі квитків «туди і назад» діє знижка 10%.  Квитки доступні на порталі бронювання квитків http://booking.uz.gov.ua/ та в усіх залізничних касах.

Також з 1 жовтня 2013 року почала функціонувати нова бонусна програма «ІНТЕРСІТІ Бонус» для часто подорожуючих пасажирів поїздів вагонів першого класу поїздів ІНТЕРСІТІ+ Української залізничної швидкісної компанії.

Суть Бонусної програми полягає в тому, що щоразу при придбанні квитка за повну вартість у вагон 1 класу поїзда ІНТЕРСІТІ+ за будь-яким напрямком пасажир має можливість накопичувати поїздки та бонусні бали, які при досягненні достатньої їх кількості зможе обміняти на знижку при придбанні нагородного квитка.  Детальну інформацію про умови Бонусної програми розміщено на сайті http://booking.uz.gov.ua/info/bonusProgram/.

Для того, щоб взяти участь в бонусній програмі, достатньо зареєструватися на сайті http://booking.uz.gov.ua в розділі «Кабінет Користувача» та надати згоду на участь в Бонусній програмі. Вже зареєстрованим користувачам порталу слід надати згоду на участь в Бонусній програмі в розділі «Профіль».

 

Коефіцієнти регулювання вартості проїзду по днях тижня на поїздах Інтерсіті+

Понеділок, вівторок та середа

Четвер і субота

П'ятниця і неділя

1,0

0,9

1,1

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!