На полігоні трагічно загинув військовий із Львівщини

16154 0
Роман Олекса був учасником АТО.
фото: сокальська міськрада

фото: сокальська міськрада

На військовому полігоні трагічно загинув мешканець с. Завишень, що в Червоноградському районі на Львівщині, Роман Олекса. Роману було лише 24 роки. Про це повідомляє пресслужба Сокальської міськради.

«Знову велика втрата для нашої громади... Сокальщина у скорботі... Трагічно загинув на військовому полігоні наш земляк Роман Олекса», – йдеться в повідомленні.

Роман Олекса був учасником АТО, боровся за Українську незалежність. Сьогодні, 30 вересня, Героя зустрічатимуть у Сокалі орієнтовно о 16:30.

Інформацію про загибель військогового Тvoemisto.tv підтвердив очільник Сокальської ОТГ Сергій Касян. Він каже, що хлопець помер на полігоні під час завантаження військової техніки. Де саме служив Роман Олекса та на якому полігоні трапилась трагедія, Тvoemisto.tv з'ясовує. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!