На полігоні у Яворові діти та військові залишили синьо-жовті відбитки долонь

2945 0
Вчора, 8 вересня, на Яворівському полігоні для особового складу 24-ої механізованої бригади відбувся концерт. Його ініціювали відомі львівські артисти – Павло Табаков, скрипаль-віртуоз Олександр Божик та співачка Ірина Федишин, а також участь у концерті взяли понад два десятки маленьких вихованців дитячої студії балету «Життя» – «Смайлики».
Фото організаторів

Фото організаторів

Слухачами концерту стало кілька сотень бійців.

Родзинкою виступів оригінальний флеш-моб від дітей: Під пісню «Долоньки» діти залишали на білому полотні синьо-жовті відбитки своїх долонь, а також заохочували це робити бійців. "Готова картина, яку діти залишили напам’ять 24-ій бригаді, символізує єдність поколінь і вдячність юного покоління українців усім захисникам України", – пояснюють організатори концерту.

А сьогодні, 9 вересня, о 15:00 артисти виступлять з аналогічним концертом у частині внутрішніх військ 3007, що в місті Золочів Львівської області (вул. Січових Стрільців, 2). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!