На польсько-українських пунктах пропуску утворилися черги автомобілів

30092 0
На в’їзд до Польщі через перехід «Гребенне – Рава-Руська» чекає близько 150 автомобілів, а приблизний час очікування – 15 годин.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Сьогодні, 10 січня, на польсько-українському кордонному переході «Гребенне – Рава-Руська» утворилася черга автомобілів. На в’їзд до Польщі чекає близько 150 авто, приблизний час очікування – 15 годин, повідомляє Українська служба Польського радіо з посиланням на Польську митну службу.

Читайте також: Як працюватиме електронна черга на кордоні

Як йдеться у повідомленні, рух в напрямку виїзду з Польщі відбувається плавно.

Водночас, як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, станом на 18.00, черги також утворилися перед такими польськими пунктами пропуску, як «Ягодин», «Грушів», «Краковець». Та найбільші черги спостерігаються на пункті пропуску «Шегині».

Читайте також: Дорога до нового пункту пропуску на Львівщині обійдеться у майже 700 млн грн

Нагадаємо, автомобільний пункт пропуску через кордон Нижанковичі – Мальховичі планують збудувати цього року, хоча будівництво цього нового міжнародного пункту пропуску планували розпочати ще у 2017 році. Орієнтовний термін будівництва становив на тоді два роки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!