На посаду директора Національного музею у Львові претендують двоє кандидатів

2626 0
Зауваження щодо кандидатур можна подавати до 8 березня.
Фото: afisha.lviv

Фото: afisha.lviv

У конкурсі на посаду директора Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького подали документи двоє кандидатів. Про це повідомляє міністерство культури.

Читайте також: Для музею імені Шептицького у Львові шукають директора

Перший – Ігор Кожан, нинішній директор музею, заслужений працівник культури України. Він працює у музеї із 1988 року, очолив установу у 2006 році. Серед документів, що подав конкурсній комісії Ігор Кожан, є низка листів на його підтримку та рекомендаційних листів від низки навчальних закладів, Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького, низки українських музеїв тощо.

Другий кандидат – Остап Лозинський, львівський художник та іконописець, викладач іконописної школи «Радруж» УКУ, також працював у Національному музеї у Львові. Кандидат серед документів подав рекомендаційні листи від КУ «Інститут стратегії культури», департаменту розвитку ЛМР, іконописної школи «Радруж», Центру міської історії Центрально-Східної Європи, МБФ розвитку Меморіалу жертв Голодомору тощо.

Читайте також: На Різдво до Остапа. Як львівський художник зібрав у своїй квартирі триста гостей

Як ідеться у повідомленні міністерства культури, усі зацікавлені протягом семи днів – до 8 березня – можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту [email protected] (з позначкою «пропозиції та зауваження «Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького»). Їх передадуть конкурсній комісії з конкурсного добору на посаду генерального директора Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!