На посаду головного медика Львівщини претендують 7 кандидатів. Перелік

9099 0
8-го листопада завершився прийом документів від претендентів на вакантну посаду очільника департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації
фото: zmi.ck.ua

фото: zmi.ck.ua

Як інформують у департаменті охорони здоров’я ЛОДА, конкурс має відбутися 11-го листопада. Відповідно до кількості поданих заяв, на посаду головного медика області претендують семеро осіб.

Читайте також: «Не йду до лікаря – саме минеться»: як покращити медицину у Львові

Нагадаємо, у жовтні Богдан Чечотка звільнився з посади директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. Водночас, за повідомленням джерела у ЛОДА, звільнення Богдана Чечотки не було пов'язане зі скандалом у міському пологовому, оскільки заяву було написано ще до цього випадку. Зараз виконувачем обов’язків керівника департаменту призначено Ірину Микичак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!