На посаду ректора університету ветмедицини у Львові є три претенденти

2069 0
Троє претендентів боротиметься за посаду ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Вибори призначені на 25 червня.
Фото: vnz.univ.kiev.ua

Фото: vnz.univ.kiev.ua

Кадровою комісією МінАПК до розгляду на конференції трудового колективу університету допущено три претенденти. На посаду ректора претендують: професор кафедри годівлі тварин і технології кормів, доктор сільськогосподарських наук Любомир Дармограй (1957 р.н.), професор кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, доктор економічних наук Богдан Панько (1958 р.н.) та професор, завідувач кафедри паразитології та іхтіопатології, доктор ветеринарних наук Володимир Стибель (1968 р.н.), інформує прес-служба університету.

 Конференція трудового колективу розпочнеться о 14:00 в приміщенні актової зали корпусу біолого-технологічного факультету (вул. Пекарська, 50, старий корпус з колонами).

 Нагадаємо, що вже близько півтора року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького не має ректора. 16 січня 2013 року Постановою уряду Азарова університет реорганізовувався шляхом приєднання до Аграрного університету. Але внаслідок масових протестів громадськості, колективу та студентства ветеринарного університету згадане розпорядження 10 квітня 2013 року було скасоване.

На 32 кафедрах університету працює 46 професорів, докторів наук і 218 доцентів, кандидатів наук, асистентів. Підготовка спеціалістів ведеться на 4 факультетах денного і одному факультеті заочного навчання. Щороку університет випускає понад одну тисячу спеціалістів для народного господарства та бізнесу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!