На поштових конвертах з’являться портрети військових, загиблих в АТО

1388 0
«Укрпошта» випустить серію конвертів «Героям Слава!» із портретами загиблих в АТО військових. Серію конвертів «Героям Слава!» розробила «Укрпошта» спільно з Міноборони та Національної гвардією до дня Збройних сил України.

Як повідомляють у прес-службі міністерства інфраструктури на перших чотирьох конвертах зображені генерал-майор Сергій Кульчицький, полковник Тарас Сенюк, підполковник Костянтин Могилко і старший лейтенант Євгеній Зеленський, інформує Hromadske.tv.

Наймолодший – Євгеній Зеленський, загинув допомагаючи відійти чотирьом побратимам. Генерал-майор Сергій Кульчицький загинув разом з 11 військовими у збитому сепаратистами гелікоптері поблизу гори Карачун. Тарас Сенюк, командир 1-го аеромобільно-десантного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади загинув під час нападу бойовиків на військову колону дорогою з Ізюма до Слов’янська. Костянтин Могилко, командир екіпажу транспортного літака АН-30Б, загинув, скеровуючи підбитий літак від житлових кварталів Слов’янська за межі міста.

Тираж кожного конверта складає 400 тисяч примірників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!