На потреби військових у Гарнізонному храмі у Львові зібрали понад 3 млн грн

2034 0
У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові на підтримку військовослужбовців, що перебувають в зоні АТО станом на 31 серпня 2014 року зібрали понад 3 мільйони гривень.
Фото: real-vin.com

Фото: real-vin.com

За ці кошти закупили речі особистого захисту (бронежилети, каски), форму, берци. Детальний звіт про усі надходження опублікував на своїй сторінці у Facebook настоятель храму о.Степан Сус.

«На підтримку військовослужбовців, що перебувають в зоні АТО станом на 31 серпня 2014 р. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ зібрано 3,152,500,33 грн, 35,047 євро, 45,638 $ американських доларів, 1,900 канадських доларів, 2,160 польських злотих. Щире спасибі усім, хто долучився та підтримав військовослужбовців. Зокрема Фонду Захисту Героїв, Чикаго, США, парафії святого Йосафата, Фрайбург, Німеччина, УГКЦ парохії м. Болоньї, Італія, а також усім українцям з діаспори та релігійним громадам як тут, так і на поселеннях!», - написав настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!