На путіна були замахи після початку війни, – керівник ГУР Буданов

2108 0
Жодного розголосу про цю подію немає.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що на президента росії володимира путіна був замах після початку війни проти України. Про це повідомив Кирило Буданов в інтерв’ю УП.

Він зазначив, що це було орієнтовно два місяці тому, однак замах був невдалий. 

«На Путіна були замахи… На нього був навіть замах по лінії, як то кажуть, представників Кавказу не так давно. Це не публічна інформація. Абсолютно невдалий замах, проте він реально мав місце… Це приблизно 2 місяці тому було. Ще раз кажу, він був невдалий. Розголосу жодного про цю подію немає, але це мало місце», — сказав він.

 
Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін сказав, що припинення війни проти України можливе тоді, коли будуть виконані його умови. За словами Путіна, врегулювання ситуації в Україні можливе лише, якщо будуть безумовно враховані «законні інтереси Росії у сфері безпеки». 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!