Політична реклама

На прохання мешканців села Муроване маршрутка № 9 їздитиме до них

5917 1
На прохання мешканців села Муроване, що звернулись в управління транспорту і зв`язку Львівської міської ради, маршрут №9 скорегували, змінивши кінцеву зупинку з вул. Миколайчука на зупинку у цьому населеному пункті. Про це медіа-порталу "Твоє місто" повідомив директор ЛКП «АТП № 1» Андрій Тимчина.

За новою транспортної схемою Львова, автобуси за 9 маршрутом мали їхати через автостанцію №2, по вулицях Грінченка, Мазепи, Щурата до вулиці Миколайчука. 

Після того, як 1 січня маршрут №90 перестав курсувати, мешканці села Муроване залишились "відірваними" від міста. І міське управління транспорту і зв`язку дало вказівку скорегувати рух маршруту №9.

Як розповів А. Тимчина, тепер 9 маршрутка їздитиме від автостанції  №2 через Галицьке перехрестя до села Муроване.

Нагадаємо, Львівська міська рада заявила, що у лютому нову транспортну мережу Львова відкорегують.

Як у коментарі "Твому місту" пообіцяв заступник начальника управління транспорту та зв`язку ЛМР Андрій Білоус, до уваги братимуть і конструктивні пропозиції мешканців Львова.

"Твоє місто" закликає львів`ян взяти участь в акції "Покращимо транспортну мережу Львова разом!".Ми пропонуємо львів`янам висловити свої побажання щодо змін нової транспортної мережі міста та проілюструвати проблему фото- або відеоматеріалами. Добірку Ваших побажань та скарг ми передамо у міську раду. Умови акції "Покращимо транспортну мережу Львова разом!".

 


Читайте також:
5 Січня, 2012 11:21
Ігор Чому з Щурата забрали 2 маршрута? 51 і 9?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!