На Prometheus стартував безкоштовний онлайн-курс із сексуальної освіти

3074 0
Онлайн-курс може допомогти батькам розпочати розмову про секс із дітьми.
Фото: lajmi.net

Фото: lajmi.net

На онлайн-платформі Prometheus стартував безкоштовний курс про сексуальну освіту. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Іван Примаченко, співзасновник освітніх курсів Prometheus.

Слухачам курсу пропонують дізнатися, яким буває секс, що таке сексуальність, сексуальна орієнтація та ідентичність, коли найкращий час та момент для початку статевого життя, які ризики виникають під час незахищених статевих контактів і як подбати про власну безпеку, чим реальний секс відрізняється від порнографії.

Читайте також: «У школі секс визначають як щось, від чого бувають діти та болячки»

Курс розрахований на підлітків, які тільки починають цікавитися питаннями сексу та власної сексуальності. Також, як зазначають автори, він буде корисний батькам та вчителям, які хочуть встановити довірливі стосунки з дітьми.

Окрім цього, курс пропонує розглянути практичні питання безпеки та взаємодію з однолітками та батьками. До його створення долучились спеціалісти у галузі медицини та психології, а у записі відеолекцій взяли участь популярні телеведучі та лідери думок.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!