Політична реклама

На пропускному пункті Рава-Руська-Хребенне у Львівській області ремонтують дорогу

1766 0
За інформацією Польської Сторони, від сьогодні, 16 жовтня, у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Хребенне» Республіка Польща будуть проводитись ремонтні роботи дорожнього покриття на смугах руху.

Це спричинить утруднення пропуску через державний кордон протягом місяця. Пише Гал Інфо, посилаючись на начальника прес - служби Львівського прикордонного загону майор Ярослава Мельника.

Також Польська Сторона повідомила, що вживатиме заходів, щоб плановий ремонт дорожнього покриття на смугах руху мав якомога менший вплив на кількість оформлення транспортних засобів. 

Нагадаємо, що окрім пропускного пункту Рава-Руська, у Львівській області існують такі пункти пропуску як “Краківець – Корчова”, “Шегині – Медика”,  “Смільниця-Кросцєнко”.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!