На проспекті Шевченка буде острівець безпеки і платна парковка

2762 0
На просп. Шевченка біля готелю «Жорж» будують острівець безпеки - задля безпеки пішоходів звужують пішохідний перехід. окрім того, тут змінять організацію дорожнього руху.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

Рух транспорту переміщується з правого боку вулиці на ліву, а паркування, відповідно, на зворотній бік проспекту. Коли будуть відведені місця під паркування, парковка буде платною, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Вартість усіх робіт складає близько 400 тис. грн, розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

«Це і ремонт частини пр.Шевченка, і замощення хідників біля готелю гранітною плиткою. Інвестором виступає готель «Жорж». Усі роботи будуть закінчені впродовж місяця», - повідомив він.

«Це перехрестя є елементом проекту центрального велокільця, саме в цьому місці велодоріжка не проходитиме, але вона проходитиме з пл. Міцкевича на пл. Галицьку і власне ця конфігурація дасть можливість каналізувати шляхи автомобілям та зробить безпечним переїзд для велосипедистів через перехрестя з пл. Міцкевича на пл. Галицьку. Цей проект ми реалізовуватимемо пізніше», - сказав радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!