Політична реклама

На проспекті Чорновола у Львові утруднений рух

1074 1
Сьогодні зранку, 24 лютого, на проспекті Чорновола поламалася маршрутка.

Маршрутка поламалася на просп. Чорновола під залізничним мостом, інформує радіо "Львівська хвиля". Через для рух транспорту здійснюється тільки по одній смузі.

Відтак, утворилися затор, водіям Львова радять оминати цю ділянку дороги.


Читайте також:
24 Лютого, 2014 14:19
ДАНИЛО ГАЛИЦЬКИЙ передайте всім=злочин не можна простити забути!
=====================================
БАНДИТІВ ДО СУДУ!!!
бандити всі однакові!
бандити зі ЛЬВОВА це партія СВОБОДА=і морди в них такі самі як в ПР=морди бандитів=ПС вже тероризувала весь ЛЬВІВ=бандити всі однакові:
================================================
Свободовцы избили Дония в Раде
Недовольство "Свободы" могло вызвать интервью Дония.
Свободовцы избили Дония в Раде
■ 23 февраля | 17:00
Нардеп Олесь Доний попал в больницу с сотрясением мозга.
Об этом со сцены Майдана рассказал представитель творческого объединения "Остання барикада", пишет "Левый берег".
"Вчера в туалете Верховной Рады два депутата-сводобовца побили Олеся Дония. Сегодня спрашивали: "А почему Доний не голосует за отмену законов Колесниченко/Кивалова?". Да потому что у него сотрясение мозга", - заявил активист.
"Олег Ярославович, разберитесь со своими депутатами", - добавил он обращаясь к Тягнибоку.
Накануне в интервью сайту gordonua.com Доний заявил о сепаратных договоренностях Тягнибока с Януковичем: "Очевидно, речь идет о создании коалиции под новое правительство и новых глав администраций на местах. Очевидно, "Свобода" претендует на какие-то кресла, и все это будет до тех пор, пока Янукович президент. Если же Янукович не будет гарантом, то это будет означать не только досрочные выборы президента, но и парламента. И неизвестно, попадет ли в этот парламент "Свобода". С Януковичем у них до декабря будет разрешение на вхождение в правительство. Только с этим я могу связать их "антимайдановское" поведение", – предположил нардеп.
=============================
передайте це всім! геть банду!!!
===============================================
За словами чоловіка, який виступав зі сцени Майдану, у побитті брали участь Юрій Сиротюк і Леонтій Мартинюк.
=========================================================================ДОНІЙ за власні кошти організував курси української мови на сході УКРАЇНИ! то хто патріот? а хто бандити???
=============================================
Гопники від Свободи або "Туалетні терористи": Олеся Донія в туалеті побили свободівці
23 Лютого 2014 p.
Про це сам депутат написав на своїй сторінці у ФБ:
"Як мали депутати від "Свободи" відзначити те, що Верховна Рада висловила недовіру Януковичу? Радіти? Але ж ще вчора (22 лютого), коли я це запропонував з трибуни ВР, то вони намагалися мене зашикати. І в інеті писали, що негайна відставка Янека - це провокація. Сьогодні, коли Янек втік, вони вже теж "революціонери". І "революцію" вирішили відзначити тим, що треба ж побити якогось ворога українського народу! Так як з партією регіонів у Верховній Раді Свобода битися не спішить(недаремно вони ж "угоду" з Янеком хотіли укласти), то знайшли кращу мішень-мене. Вирішили застосувати кулаки. От свято! Куди ті фейрверки! В холі ВР народу багато, то вони в туалеті ВР вирішили це зробити("туалетні революціонери"!). Спочатку такий собі депутат Леонтій Мартиняк вирішив на мене свої кулаки підняти. Він хоч вдвічі і ширше за мене, але мені його вдалося втримати. А потім ще один депутат-гопник від Свободи долучився-Юрій Сиротюк.Цей хоч вдвічі менше за мене, але саме він і почав битися. Герої! Добре, що зайшли ще сторонні люди-відтиснули Сиротюка, тож з Мартинюком якось було легше розібратися.
Чесно кажучи хвилювався лише за голову. Бо після струсу мозку , який отримав під час так званих "Харківських угод" від кулаків регіоналів, отримувати удари в голову більше не можна, і так наслідки досі лишилися. Але ж тоді було зрозуміло ,що боронити і чому не можна відступати-мене тоді оточили і тримали 5 регіоналів а шостий наносив удари згори.Та боронили проти регіоналів ми українські національні інтереси. А тут що? Якась депутатська гопота спочатку закрикує за вимогу відставки Янека, а потім лізе битися, бо ,бачте, я про цю їхню негідну поведінку в інтернеті написав!
І це обличчя "нової влади"? Мда..Рядові свободівці вмирали на Майдані. Вмирали у боротьбі проти Янека. Вмирали за свободу і демократію. Бо ідейні і щирі.
А для чого живуть свободівські керівники? Для того, щоб махати кулаками, якщо їм не сподобається чийсь пост в інтернеті? Бидлота хоче стати "новою владою"? І за це вмирали люди на Майдані????
Бридко від усвідомлення, що "нову політику" ро[***] гопники.
Кожен виходив на Майдан зі своєю мотивацією. Але ці три місяці, що я стояв на Майдані, я точно це не робив, щоб одних бандитів поміняти на інших гопників.
P.S. Після нападу свободівців в мене лишилися їхні "трофейні" окуляри. Готовий віддати".
Народний депутат України від ВО № 88 Олександр Доній
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!