На проспекті Чорновола облаштували смугу руху для громадського транспорту. Фото

3601 0
На ділянці від залізничного моста до вулиці Липинського в правій смузі заборонений рух машин.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

На проспекті Чорновола у Львові почала діяти виділена смуга для громадського транспорту. Фото із встановленими відповідними дорожніми знаками опіблікували на сторінці ГО «Зручне місто» у Facebook.

«Відтепер на проспекті Чорновола на ділянці від моста до вул. Липинського права смугу руху – лише для громадського транспорту. Просимо дотримуватись ПДР, щоб не отримати штраф», – ідеться в повідомленні.

Фото: Зручне місто

Нагадаємо, рішення про виокремлення смуг для громадського транспорту на кількох вулицях Львова 21 листопада ухвалили під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху. На цих вулицях мали встановити відповідні знаки та розмітку без делініаторів, оскільки, за словами заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака, вулицю буде складно прибирати від снігу у зимовий період.

Окрім проспекту Чорновола, виділені смуги мають з'явитися на вулицях Пасічній, Окружній, Городоцькій, Хмельницького, Стрийській та Кульпарківській.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!