На проспекті Чорновола знову зупинили незаконне розширення МАФу

2392 0
Замість кіоску на 56 м тут встановлюють МАФ на 120 м.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

На проспекті Чорновола, 57 знову почали розбудовувати МАФ на тротуарі, якого забрали з перспективної схеми тимчасових споруд Львова. Втім, як повідомили у пресслужбі ЛМР, поліція, «Муніципальна варта» та працівники Шевченківської райадміністрації роботи зупинили, хоча там уже встигли встановити одну стіну.

Читайте також: На вулицях Львова демонтують ще чотири МАФи. Перелік адрес

«Сьогодні на просп. Чорновола, 57 розпочали самочинні роботи зі збільшення площі МАФу, встигли встановити одну стіну. Силами наших працівників та "Муніципальної варти" ці роботи зупинили. Також на місце ми викликали поліцію. Цей МАФ виключений із перспективної схеми і мерія відстоює право на його демонтаж», – розповіла голова Шевченківської районної адміністрації Надія Банах. 

Нагадаємо, наприкінці минулого року без жодних дозвільних документів на ділянці у понад 120 м на просп. Чорновола, 57 з’явився МАФ. Раніше тут був МАФ на 56 метрів. міська ДАБІ вже тричі штрафувала підприємця за відсутність дозволів та проєкту на роботи. 9 грудня роботи призупинили.

Читайте також: У Львові зачинили скандальний МАФ на Левандівці

Власником кіоску є ТОВ «Західунівеерсал плюс». Згідно з даними Youcontrol, власником компанії є Володимир Сняданко.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!