На проспекті Чорновола з’явиться новий громадський простір та ресторан. Візуалізація

4594 0
Йдеться про будівництво на приватній ділянці, яку продали у 2014 році.
Візуалізація

Візуалізація

У Львові на просп. В'ячеслава Чорновола, 101 погодили будівництво громадського простору із закладом громадського харчування. Відповідне рішення з зауваженнями підтримав виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні 9 грудня.

Зокрема, унизу приміщення планують облаштувати громадський простір, а, оскільки заклад буде з підвищеною стелею, то зверху планують збудувати ресторан. Йдеться про будівництво на приватній ділянці, яку продали у 2014 році. Попередньо проєкт також погодили на містобудівній раді.

Читайте також: Замість «Універсаму» на Чорновола планують збудувати 24-поверховий будинок

«Перший поверх працюватиме як громадський простір. Він немає затягуватись склом. Загалом йдеться про один поверх з підвищеною стелею. Це є достатньо коштовний проєкт. Важливо, щоб архітектура була збережена», – сказав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. 

Містобудівні умови та обмеження отримав львівський підприємець Мирон Геруля. 

Нагадаємо, частина проспекту Чорновола у Львові стане пішохідним бульваром з фонтаном, парком та громадськими просторами. Відповідне рішення про капітальний ремонт проспекту (від кільця просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського до вул. Варшавської). 
Антоніна Костик
Візуалізація з презентації проєкту на виконкомі ЛМР

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!