На проспекті Свободи добудовують велодоріжку. Фото

2309 0
Облаштувати велодоріжку з правої сторони від оперного театру мають до Дня Незалежності.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

На проспекті Свободи біля оперного театру до Дня Незалежності мають завершити облаштування велодоріжки. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на начальника відділу комунального господарства Галицької РА Ігоря Савку.

«Це продовження велодоріжки, яка йде по пр. Свободи до вул. Вірменської і там закінчується. Відповідно зараз ми облаштовуємо велодоріжку біля Оперного театру, до Дня Незалежності роботи на цьому відрізку завершимо, і все поприбираємо. Потім нам залишиться облаштувати невеличку ділянку, щоб повністю з’єднати всю велосмугу на пр. Свободи», — говорить він.

Читайте також: Дитячий майданчик біля собору святого Юра відкриють пізніше, ніж планувалося

Додамо, на пр. Свободи також тривають ремонтні роботи з облаштування тротуарів від пам’ятника Тарасу Шевченку до статуї Матері Божої. Там також облаштують площу Марійську. Проектом передбачена заміна бетонного покриття на гранітне вздовж алеї на тротуарах, зокрема на ділянці від вул. Гнатюка та на ділянках вздовж пр. Свободи. Тут змонтують тротуарні світильники, облаштують пониження для маломобільних осіб та встелять тактильну плитку. Окрім того, на цій території встановлять нові лавочки, засіють газон і висадять нові дерева. Завершити усі ремонтні роботи планують до кінця листопада.

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!