На проспекті Свободи почали відділяти смугу для громадського транспорту. Фото

5260 4
У понеділок, 27 жовтня, у Львові на проспекті Свободи почали облаштовувати виділену смугу для громадського транспорту.
Фото Ореста Олеськіва

Фото Ореста Олеськіва

Фото цих робіт опублікував у групі «Дайте пройти» львів’янин Орест Олеськів.

У прес-службі Львівської міської ради Tvoemisto.tv підтвердили, що на проспекті Свободи справді облаштовують таку смугу, однак більше деталей про організацію руху на цій вулиці обіцяли повідомити завтра на прес-конференції.

Фото Ореста Олеськіва


Читайте також:
29 Жовтня, 2014 23:41
Василь Це все по нашому, дурак придумав другий дурак взяв під козирьок. Я не стверджую, що паркуватись саме там це нормально але нехай спочатку запропонують альтернативу, ну як варіант мережу підземних парковок. Або прийняти в міській раді заборону користуватись особистим транспортом, виключно на велосипеди - всім.
28 Жовтня, 2014 15:50
Назар Бабки треба відмити)
27 Жовтня, 2014 21:05
Литвар Погоджуюся.
Хрінь абсолютно недешева!
А користі від неї не буде, на жаль. Занадто багато рагулів...
27 Жовтня, 2014 17:51
Viktor В Будапешті такі смуги просто відмальовано жовтою фарбою і, повірте! — власники приватних автомобілів по них не їздять. У нас чіпляють якусь хрінь, напевне не дешеву: але чи вона поможе?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!