На проспекті Свободи у Львові демонтували МАФ. Фото

1410 0
На одну тимчасову споруду стало менше на проспекті Свободи.
львів. містобудування

львів. містобудування

Навпроти Оперного театру на проспекті Свободи, 47 у Львові демонтували тимчасову споруду. Як повідомили в КП «Адміністративно-технічне управління», власник демонтував МАФ добровільно.

Цей кіоск вилучили з Комплексної схеми ще у грудні 2019 року. Власник не мав належно оформлених документів та  звертався на робочу групу. Його питання розглядали, але рішення залишилося незмінним – демонтаж.  

Читайте також: У Львові стався конфлікт під час демонтажу мафу на площі Галицькій. Фото, відео

Додамо, що станом на сьогодні, відповідно до рішення виконкому Львівської міської ради, демонтажу підлягають ще 4 тимчасові споруди.

Нагадаємо, напередодні у центрі Львова демонтували павільйон на вул. Князя Романа, 38, який вже кілька років простоював. Його вилучили з комплексної схеми ще відповідно до ухвали ЛМР від 26 грудня 2019 року. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!