На проспекті Свободи у Львові замість гранітних півкуль поставлять стовпці

2470 0
На проспекті Свободи демонтують гранітні півкулі, що розміщені впоперек тротуару на пішохідних переходах. Їх замінять стовпцями, висотою 1,3 м.
Фото: skyscrapercity.com

Фото: skyscrapercity.com

Як розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, у ливарного заводу замовлено 100 стовпців. Півкулі будуть замінені, як тільки стовпці виготовлять та доставлять до Львова, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

За словами Андрія Зозулі, демонтовані півкулі використовуватимуть за потреби в інших місцях.

«Так само, як будуть використовуватися демонтовані з пішохідної зони бетонні вази для клумб. Деякі з них, як, до прикладу, на пл. Ринок, на вул. Галицькій, після введення регламентованого заїзду у пішохідну зону стали не потрібними», - сказав Андрій Зозуля.

Також у Львові продовжують встановлювати металеві та чавунні стовпці для унеможливлення паркування автомобілів на тротуарах.  Зокрема, встановлено вже біля театру ім.Заньковецької, на вул. Лепкого, на вул. Винниченка, закінчують встановлювати на вул. Університетській.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!