У Львові дозволили облаштувати парковку біля «Гранд Готелю»

3637 0
Дозвіл на створення цієї та ще двох службових парковок у Львові надала у четвер, 16 листопада, Львівська міська рада.
groupshostels.com

groupshostels.com

Прийнятою ухвалою депутати дозволили облаштувати службові паркінги на проспекті Свободи, 13 на п’ять паркомісць, на площі Князя Святослава, 9 на одинадцять паркомісць та на вулиці Під Голоском, 2 на дев’ять паркомісць. Про це повідомляє Zaxid.net.

Відповідно до схеми майбутньої парковки, «Гранд Готель» планує створити на території тротуару кишеню, де зможуть паркуватися п’ять машин. Одне з паркомісць буде виділено для людей з інвалдністю. Таким чином, львівським пішоходам залишать 2,5 метри тротуару вздовж території «Гранд Готелю».

Читайте також: Які парковки у Львові заробляють найбільше. Інфографіка

Парковку на просп. Свободи планує облаштувати ТОВ «Холдинг «Гранд Готель», яке, за даними аналітичної системи YouControl, належить депутату ЛМР Григорію Козловському. Сам депутат на початку засідання сесії повідомив про конфлікт інтересів і у голосуванні участі не брав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!