На приватизацію виставили Дашавський завод із базою відпочинку

1353 0
Новий власник отримає у власність нерухомість підприємства, зокрема будинок грануляції, реакторне відділення, депо, а також базу відпочинку у карпатському селі Гребенів.
Фото заводу із сайту Фонду держмайна України

Фото заводу із сайту Фонду держмайна України

Фонд держмайна виставив на приватизацію «Дашавський завод композиційних матеріалів», що у Стрийському районі. Разом із майном заводу новий власник отримає базу відпочинку у карпатському селі. Стартова ціна – 33 мільйони гривень. Аукціон відбудеться 24 вересня. Йдеться у повідомленні Фонду держмайна України.

Фото заводу із сайту Фонду держмайна України

Йдеться про завод, що розташований у селі Дашава Стрийського району. Підприємство спеціалізується на переробці сажі – напівфабрикату для виготовлення гумового взуття, ізоляційних матеріалів, автомобільних покришок та інших елементів промисловості.

«Лише протягом першого півріччя цього року завод виготовив 194 тонн мастики для ізоляції нафто- і газопроводів, а також 125,5 тонн пом’якшувача для гумово-технічної промисловості»,йдеться у повідомленні.

Онлайн-аукціон з приватизації Дашавського заводу композиційних матеріалів має відбутися 24 вересня, а стартова ціна об'єкта – 33 млн грн, під час торгів вона може збільшитись. Новий власник отримає у власність нерухомість підприємства, зокрема будинок грануляції, реакторне відділення, депо, а також базу відпочинку у карпатському селі Гребенів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!