Політична реклама

На реконструкцію площі Митної у Львові виділили півмільйона гривень

1210 0
На реконструкцію площі Митної виділено 500 000 гривень. Відповідні зміни до бюджету розвитку вніс виконавчий комітет Львівської міськради.

Також передбачено 500 000 грн на реконструкцію території між будинками №35 на вулиці Староєврейській та №3 на вулиці Арсенальській.

Крім того, виконком передбачив по 70 000 грн на влаштування виділених смуг для руху громадського транспорту на вулиці Стрийській – від вулиці Наукової до заїзду у Сокільники та від вулиці Хуторівки до вулиці К. Мікльоша.

Водночас, зменшилось на 200 000 гривень фінансування на відновлення вітражів будинку на проспекті Шевченка, 17/19. Ці кошти буди скеровані ремонтно-реставраційні роботи будинку-пам'ятки архітектури на проспекті Шевченка, 23.

Джерело: Експрес 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!