На Центр обслуговування пасажирів у Львові хочуть витратити ще 2,5 млн грн

1426 0
ЛКП «Львівавтодор» отримав приміщення на вулиці Горбачевського, 10 площею 495,7 м кв в оренду на три роки.
Фото: google maps

Фото: google maps

На реконструкцію будинку «Центру обслуговування пасажирів» на вул. Горбачевського, 10 у Львові хочуть залучити ще 2 мільйони 524 тисячі 117 гривень. Відповідний тендер з’явився на сайті електронних продажів Прозоро 12 березня.

Читайте також: Центр обслуговування пасажирів громадського транспорту Львова коштуватиме майже 7 млн гривень

«Виникла необхідність у закупівлі додаткових аналогічних робіт чи послуг у того самого учасника, що передбачені в основному договорі про закупівлю, укладений за результатами проведення тендера та/або здійснюється протягом трьох років після укладення договору про закупівлю. Загальна вартість таких робіт чи послуг не перевищує 50 відсотків ціни основного договору про закупівлю», – йдеться в повідомленні.

ЛКП «Львівавтодор» отримав приміщення на вулиці Горбачевського, 10 площею 495,7 м кв в оренду на три роки. Тут також функціонуватиме кол-центр для пасажирів. Сама триповерхова будівля є пам’яткою архітектури місцевого значення.

Читайте також: Коли у Львові відкриють Центр обслуговування пасажирів 

Нагадаємо, що Центр обслуговування пасажирів на вулиці Горбачевського, 10 мали відкрити на початку жовтня 2020 року. Там планували розпочати тестування електронного квитка для розрахунку за проїзд у громадському транспорті міста. Однак станом на 15 жовтня минулого року Центр не відкрили, оскільки тривав ще ремонт.

Додамо, що весною у Львові планують розпочати тестування електронного квитка для розрахунку за проїзд у громадському транспорті міста. Компанія SoftServe готуватиме веб-портал, інтернет-магазин, мобільні додатки, обладнання для кол-центру, програмування і встановлюватиме обладнання у транспорті. Валідатори виготовлятиме та встановлюватиме чеська компанія Mikroelektronika, яка, зокрема, встановлювала їх у Вінниці. Вартість проєкту становить 11,6 млн євро. Його кредитує Європейський банк реконструкції та розвитку.

На всій території Львівської ОТГ діятиме єдиний тариф на електронний квиток у громадському транспорті. Разовий квиток коштуватиме орієнтовно 10-15 грн, місячний абонемент із безлімітною кількістю поїздок – від 300 до 500 грн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!