На ремонт аварійної підпірної стінки на вулиці Шевченка виділили 2 млн грн

3118 0
Її відремонтують за рахунок коштів резервного фонду Львівської громади.
фото: Меланія Волощак/пресслужба лмр

фото: Меланія Волощак/пресслужба лмр

На ремонт аварійної підпірної стінки на вулиці Шевченка виділили 2 мільйони гривень. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 22 лютого, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Так, підпірну стінку вздовж прибудинкової території житлового будинку на вул. Шевченка, 41 та тротуар вздовж проїзної частини вулиці відремонтують за рахунок коштів резервного фонду Львівської міської територіальної громади. 

Читайте також: Як організований рух на вулиці Шевченка у Львові. Пояснення

«Враховуючи протокол позапланового засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської громади Залізничній районній адміністрації кошти в сумі 2 млн 40 тис. грн для невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стіни вздовж прибудинкової території житлового будинку на вул. Шевченка, 41 у та тротуару вздовж проїзної частини вулиці», – пояснила в.о. керівниці департаменту фінансової політики ЛМР Вікторія Довжик.

Нагадаємо, що для проїзду приватного транспорту відкрили чергову ділянку вул. Шевченка – від вул. Яцкова до вул. Бортнянського. Наразі відкрили лише праву смугу, а ліву – через два тижні. Загалом ремонт на вул. Шевченка обіцяють завершити до кінця травня цього року.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!