На ремонт доріг Львівщини наступного року виділять понад 2 мільярди гривень

3208 0
Із них 1,1 млрд піде на дороги місцевого значення.
фото: Укравтодор

фото: Укравтодор

На ремонт доріг Львівщини планують скерувати 2,3 млрд бюджетних коштів. Про це під час брифінгу повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Із них 1,1 млрд піде на дороги місцевого значення.

«Ми надалі будемо працювати в турборежимі. У нас відбувається перезавантаження органів влади, до яких було чимало запитань. Зокрема, «Укравтодор» має нового очільника, тому розраховую, що дороги будуватимуть не на папері, а можна буде їх відчути. Львівський регіон доволі активно просувався з будівництвом доріг. Зокрема, вже підписана угода з ЄБРР про фінансування будівництва північної об’їзної Львова», – каже він.

Читайте також: Експерименти над дорогами Львівщини: хто і за скільки їх ремонтує. Інфографіка

Нагадаємо, що на проєкт львівської об’їзної виділять зокрема 80 млн євро. Про це раніше повідомляли у пресслужбі Мінінфраструктури України.

Кредит надали на 15 років, включно з 4-річною пільгою. погашати кредит мають що пів року. Кредитна угода почне діяти з 2021 року. Загальна сума кредиту ЄІБ для України становить 450 млн євро. Крім будівництва північної об’їзної Львова, їх витратять на реконструкцію ділянки дороги М-05 в чотирьох областях.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!